Дамски зимни ръкавици

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Дамски кожени ръкавици, нов елегантен модел - имат орнаменти. Ръкавиците са изработени от естествена кожа. Кожените ръкавици са в бежов цвят, меки и топли. Елегантине ръкавици са подплатени от вътре, нежен модел. Стилните ръкавици са с ра..
25.00лв.
Дамски кашмирени ръкавици, нов елегантен модел - с панделка. Ръкавиците са изработени от фина вълна, красиви. Вълнените ръкавици са в тъмно син цвят. Елегантине ръкавици са подплатени от вътре, нежен модел. Стилните ръкавици са със станда..
24.00лв.
Дамски вълнени ръкавици, нов елегантен модел. Ръкавиците са изработени от фина вълна, нежни. Вълнените ръкавици са в розовеещ цвят, с цвете отпред. Стилните ръкавици са със стандартен дамски размер, приятни на допир. ..
23.00лв.
Дамски кожени ръкавици, нов елегантен модел - с капси. Ръкавиците са изработени от естествена кожа, тесни. Кожените ръкавици са в цвят циклама, с гладка кожа. Елегантине ръкавици са подплатени от вътре, нежен модел. Стилните ръкавици са с..
17.00лв.
Дамски кожени ръкавици, нов елегантен модел - с рязани пръсти. Ръкавиците са изработени от естествена кожа, с лепка отпред. Кожените ръкавици са в черен цвят, с намачката кожа. Елегантине ръкавици са подплатени от вътре, нежен модел. Стил..
18.00лв.
Дамски кожени ръкавици, нов елегантен модел. Ръкавиците са изработени от естествена телешка кожа. Кожените ръкавици са в кафяв цвят, меки и топли. Елегантине ръкавици са подплатени от вътре, нежен модел. Стилните ръкавици са с размер S,M ..
28.00лв.
Дамски кожени ръкавици, нов лачен модел - уникални. Ръкавиците са изработени от естествена кожа - лак. Кожените ръкавици са в черен цвят, меки и топли. Елегантине ръкавици са подплатени от вътре, нежен модел. Стилните ръкавици са с размер..
35.00лв.
Дамски кожени ръкавици, нов страхотен модел. Ръкавиците са изработени от естествена кожа. Кожените ръкавици са в зелен цвят, меки и топли. Елегантине ръкавици са подплатени от вътре, нежен модел. Стилните ръкавици са с размер XL, приятни ..
26.00лв.
Дамски кожени ръкавици, нов страхотен модел. Ръкавиците са изработени от естествена кожа. Кожените ръкавици са в червен цвят, меки и топли. Елегантине ръкавици са подплатени от вътре, нежен модел. Стилните ръкавици са с размер L, приятни ..
26.00лв.
Дамски кожени ръкавици, нов страхотен модел. Ръкавиците са изработени от естествена телешка кожа. Кожените ръкавици са в кафяв цвят с набран ефект. Елегантине ръкавици са подплатени от вътре, нежен модел. Стилните ръкавици са с размер M, ..
24.00лв.
Дамски кожени ръкавици, нов страхотен модел. Ръкавиците са изработени от естествена телешка кожа. Кожените ръкавици са в цвят тюркоаз с набран ефект. Елегантине ръкавици са подплатени от вътре, нежен модел. Стилните ръкавици са с размер M..
35.00лв.
Дамски ръкавици кашмир, нов елегантен модел. Ръкавиците са много стилни и удобни, топли и меки. Кашмирените ръкавици са в тъмно кафяв цвят, имат каренце отгоре. Нежните ръкавици са подплатени от вътре, страхотен модел. Фините ръкавици са ..
22.00лв.
Дамски кожени ръкавици, нов елегантен модел. Ръкавиците са изработени от естествена телешка кожа. Кожените ръкавици са в червен цвят, имат цвете отпред. Стилните ръкавици са подплатени от вътре, нежен модел. Фините ръкавици са с размер M ..
30.00лв.
Дамски кожени ръкавици, нов елегантен модел. Ръкавиците са изработени от естествена агнешка кожа. Кожените ръкавици са в черен цвят, изчистена кожа. Стилните ръкавици са подплатени от вътре, нежен модел. Фините ръкавици са с размер L, при..
24.00лв.
Дамски кожени ръкавици, нов елегантен модел с бродерия. Ръкавиците са изработени от естествена агнешка кожа. Кожените ръкавици са в черен цвят, изчистена кожа. Стилните ръкавици са подплатени от вътре, нежен модел. Фините ръкавици са с ра..
21.00лв.

БЪРЗА ДОСТАВКА

в рамките на 24 часа

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Високо качество

×

Високо качество

отлично обслужване

Телефон за поръчки

×

Телефон за поръчки

0885 550 679

×

Доставки и плащане

как да поръчам?

До 12 часа след Вашето запитване ще се свържем с Вас.

Заявката Ви ще бъде изпълнена в срок от 1 до 3 дни.

Работим с фирма "ЕКОНТ ЕКСПРЕС"  и " СПИДИ ".

Запллащането се извършва с наложен платеж.

Доставката се поема от купувача.

За допълнителна информация, може да се свържете с нас:

на телефон: 0898 564 579; 0885 550 679

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×