Дамски летни шапки

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Дамска шапка тип летен каскет, нов страхотен модел. Шапката е изработена от 100% ленен плат в бял цвят. Лятната шапка стои страхотно на главата, отзад е с ластиче. Дамското каскетче може да се наглася, дълбокичка шапка. Каскета е със разм..
15.00лв.
Дамска шапка тип летен каскет, нов страхотен модел. Шапката е изработена от 100% памук в черен цвят. Лятната шапка стои страхотно на главата, отзад е затворена. Дамското каскетче има бял кант, дълбокичка шапка. Каскета е със размер 57см.,..
15.00лв.
Дамска шапка тип кърпа за глава, нов страхотен модел. Шапката е изработена от 100% памук в бял цвят. Лятната кърпа стои страхотно на главата, отзад се връзва. Шапката е с малка мека козиркичка, спортно елегантно моделче. Кърпата е със ста..
15.00лв.
Дамска шапка тип летен каскет, нов страхотен модел. Шапката е изработена от 97% памук и 3% spandex еластан. Лятната шапка стои страхотно на главата, отзад има ласти. Дамското каскетче е в бежов цвят, дълбокичка шапка. Каскета е със размер..
15.00лв.
Дамска шапка тип летен каскет, нов страхотен модел. Шапката е изработена от 100% полиестер - красив дизайн. Лятната шапка стои страхотно на главата, отзад е затворена. Дамското каскетче е в бежаво кафеникав цвят, дантела. Каскета е със ра..
12.00лв.
Дамска шапка тип летен каскет, нов страхотен модел. Шапката е изработена от 100% памук - красив дизайн. Лятната шапка стои страхотно на главата, отзад е с ластик. Дамското каскетче е в бял цвят, има нарисувани красиви цветя. Каскета е със..
12.00лв.
Дамска шапка тип бейзболка, нов страхотен модел. Шапката е изработена от 100% памук, дънков плат. Лятната шапка стои страхотно на главата, отзад е с регулатор. Бейзболката е в син цвят, отпред с красива декорация. Шапката е с козирка, ста..
28.00лв.
Дамска шапка тип летен каскет, нов страхотен модел. Шапката е изработена от 100% памук с малка мека козирка. Лятната шапка стои страхотно на главата, отзад е с ластик. Дамското каскетче е в бял цвят, стои по главата. Каскета е със размер ..
15.00лв.
Дамска шапка тип летен каскет, нов страхотен модел. Шапката е изработена от 100% памук с малка мека козирка. Лятната шапка стои страхотно на главата, отзад е с ластик. Дамското каскетче е в тъмно сив цвят, стои по главата. Каскета е със р..
14.00лв.
Дамска шапка нов летен модел, с козирка. Шапката е тип бейзболка, с дънков плат в син цвят. Бейзболката е изработена от 100% памук, отзад е отворена. Лятната бейзболка е покрита с камъни върху козирката. Дамсаката шапка е със стандартен д..
25.00лв.
Дамска шапка нов летен модел, с козирка тъмно син цвят. Шапката е тип бейзболка, с дънков плат в син цвят. Бейзболката е изработена от 100% памук, отзад е отворена. Лятната бейзболка е покрита с камъни върху козирката. Дамсаката шапка е с..
25.00лв.
Дамска шапка тип летен каскет, нов страхотен модел. Шапката е изработена от 100% памук с малка козирка. Лятната шапка стои страхотно на главата, отзад е затворена. Дамското каскетче е в зелен цвят в комбинация с бял цвят. Каскета е със ра..
12.00лв.
Дамска шапка тип летен каскет, нов страхотен модел. Шапката е изработена от 100% памук с малка козирка. Лятната шапка стои страхотно на главата, отзад е с ластик. Дамското каскетче е в черно бял цвят, - нежно каре с копче. Каскета е със с..
15.00лв.
Дамска шапка тип летен каскет, нов страхотен модел. Шапката е изработена от 100% памук с малка козирка. Лятната шапка стои страхотно на главата, отзад е с ластик. Дамското каскетче е в бежаво кафеникав цвят, - леопардова шарка. Каскета е ..
15.00лв.
Дамска шапка тип летен каскет, нов страхотен модел. Шапката е изработена от 100% памук с малка козирка. Лятната шапка стои страхотно на главата, отзад е с ластик. Дамското каскетче е в бяло черен цвят, - леопардова шарка. Каскета е със ст..
15.00лв.

БЪРЗА ДОСТАВКА

в рамките на 24 часа

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Високо качество

×

Високо качество

отлично обслужване

Телефон за поръчки

×

Телефон за поръчки

0885 550 679

×

Доставки и плащане

как да поръчам?

До 12 часа след Вашето запитване ще се свържем с Вас.

Заявката Ви ще бъде изпълнена в срок от 1 до 3 дни.

Работим с фирма "ЕКОНТ ЕКСПРЕС"  и " СПИДИ ".

Запллащането се извършва с наложен платеж.

Доставката се поема от купувача.

За допълнителна информация, може да се свържете с нас:

на телефон: 0898 564 579; 0885 550 679

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×