Мъжка Колекция

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Мъжка вълнена шапка тип каскет, нов нестандартен модел. Вълнената шапка е с размер 54см., изработена от касторен плат. Филцовият е сив цвят, отгоре е като бомбе - твърда. Зимният каскет е приятен на допир, стои страхотно на главата.. Мъжк..
45.00лв.
Мъжка кожена шапка тип каскет, нов нестандартен модел. Кожената шапка е с размер 57см.58см.59см.60см., Коженият каскет е черен цвят, от вътре е подплатена с каракул. Зимният каскет е приятен на допир, стои страхотно на главата.. Мъжкият к..
45.00лв.
Мъжка кожена шапка тип каскет, нов нестандартен модел. Мъжкатаа шапка е изработена от естествена телешка кожа,размер 58см.-60см, Коженият каскет е перлено сив цвят, от вътре е подплатена с каракул. Зимният каскет е приятен на допир, стои стр..
55.00лв.
Мъжка кожена шапка тип каскет, нов нестандартен модел. Кожената шапка е с размер 58см.телешка кожа с каракул., Коженият каскет е черен цвят, от вътре има подплата. Зимният каскет е приятен на допир, стои страхотно на главата.. Мъжкият кас..
55.00лв.
Дамска кожена шапка тип калпак,нов страхотен модел. Шапката е изработена от естествена овча кожа в червен цвят. Кожената шапка е покрита с естествен косъм в червеникав цвят. Дамският кожен калпак е подплатен от вътре с естествен пух. Зимн..
30.00лв.
Мъжки поларени ръкави, нов топъл модел - страхотни. Ръкавиците са изработени от дебел поларен плат. Мекичките ръкавици са в черен цвят, приятни на допир. Ръкавиците са подплатени от вътре, много топли. Зимните ръкавици са с размер L и XL ..
23.00лв.
Мъжки шушлекови ръкави, нов топъл модел - страхотни. Ръкавиците са изработени от непромокаем плат. Скиорските ръкавици са в черен цвят, лъскава материя. Ръкавиците са подплатени от вътре, много топли. Зимните ръкавици са с размер L и XL -..
25.00лв.
Мъжки шушлекови ръкави, нов топъл модел - страхотни. Ръкавиците са изработени от непромокаем плат. Скиорските ръкавици са в червено черен цвят, приятни на допир. Ръкавиците са подплатени от вътре, много топли. Зимните ръкавици са с размер..
30.00лв.
Мъжки шушлекови ръкави, нов топъл модел - страхотни. Ръкавиците са изработени от непромокаем плат. Скиорските ръкавици са в сиво черен цвят, приятни на допир. Ръкавиците са подплатени от вътре, много топли. Зимните ръкавици са с размер L ..
30.00лв.
Мъжки шушлекови ръкави, нов топъл модел - страхотни. Ръкавиците са изработени от непромокаем плат. Скиорските ръкавици са в червен цвят с черен цвят. Ръкавиците са подплатени от вътре, много топли. Зимните ръкавици са с размер L и XL - Mм..
38.00лв.
Мъжки кожени ръкави, нов стилен модел - елегантни. Ръкавиците са изработени от естествена агнешка кожа. Кожените ръкавици са в черен цвят, приятни на допир. Ръкавиците са подплатени от вътре, много топли. Зимните ръкавици са с размер М - ..
35.00лв.
Мъжки кожени ръкави, нов стилен модел - елегантни. Ръкавиците са изработени от естествена телешка кожа. Кожените ръкавици са в светло кафяв цвят, приятни на допир. Ръкавиците са подплатени от вътре, много топли. Зимните ръкавици са с разм..
45.00лв.
Мъжки кожени ръкави, нов стилен модел - елегантни. Ръкавиците са изработени от естествена агнешка кожа. Кожените ръкавици са в черен цвят, приятни на допир. Ръкавиците са подплатени от вътре, много топли. Зимните ръкавици са с размер М, м..
30.00лв.
Мъжки кожени ръкави, нов стилен модел - елегантни. Ръкавиците са изработени от естествена агнешка кожа. Кожените ръкавици са в тъмно сив цвят, приятни на допир. Ръкавиците са подплатени от вътре, много топли. Зимните ръкавици са с размер ..
35.00лв.
Мъжки кожени ръкави, нов стилен модел - елегантни. Ръкавиците са изработени от естествена агнешка кожа. Кожените ръкавици са в кафяв цвят, приятни на допир. Ръкавиците са подплатени от вътре, много топли. Зимните ръкавици са с размер М,Л ..
38.00лв.

БЪРЗА ДОСТАВКА

в рамките на 24 часа

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Високо качество

×

Високо качество

отлично обслужване

Телефон за поръчки

×

Телефон за поръчки

0885 550 679

×

Доставки и плащане

как да поръчам?

До 12 часа след Вашето запитване ще се свържем с Вас.

Заявката Ви ще бъде изпълнена в срок от 1 до 3 дни.

Работим с фирма "ЕКОНТ ЕКСПРЕС"  и " СПИДИ ".

Запллащането се извършва с наложен платеж.

Доставката се поема от купувача.

За допълнителна информация, може да се свържете с нас:

на телефон: 0898 564 579; 0885 550 679

Възможност за връщане

×

Възможност за връщане

и подмяна

Направете Подарък

×

Направете Подарък

ваучер за подарък

×